Перейти к основному содержанию

За хотела

hotel-zeus-photo-01-34.jpg

Хотел Зевс Поморие е построен през 2006-та година. Хотелът е пететажен с модерна архитектура и фасада с бели колони в гръцки стил. Интериорът на хотела е стилен и модерен, в меки и топли цветове, с много зеленина, което допринася за пълноценна почивка и отдих на посетителите.

Хотелът е издържан в меки и топли цветове, с много зеленината, които допринасят за пълноценна почивка и отдих на туристите.

Хотел Зевс Поморие предлага на своите гости:

  • 5 фамилни апартаменти с кухненски бокс и студио
  • 22 двойни стаи с изглед на тиха градска улица и 2 от тях изглед море;
  • 3 двойни стаи делукс с изглед на тиха улица;

Стаите  и общите части към хотела са реновирани през 2020 година. Те са уютни, обзаведени с вкус и желание да доставят удоволствие и релакс на своите посетители.

Хотел Зевс Поморие има голям ресторант за 120 места ,лоби бар с 20 места и лятна градина към ресторанта с 60 места с маси на открито. Хотелът разполага с асансьор на всеки етаж, централна климатизация, безплатен Wi-Fi интернет, платен сейф на рецепция 2 евро за 24 часа и румсервиз. На третия етаж разполага с вътрешна открита лятна тераса с маса и столове за релакс.

Хотел Зевс единична стая

Единична стая

Хотел Зевс двойна стая

Двойна стая

Хотел Зевс двойна стая делукс

Двойна стая делукс

Хотел Зевс студио

Студио

Хотел Зевс апартамент

Апартамент за двама

Хотел Зевс фамилен апартамент

Фамилен апартамент

Хотел Зевс лоби

Лоби бар

Ресторант Зевс

Ресторант Зевс

Почивка и отдих

Хотел Зевс е идеален за лятна почивка на Българското черноморие. Спокойно и прекрасно място за семейна почивка на море, като за децата се осигуряват допълнителни легла и кошари. Хотелът предлага романтична почивка за двама с незабравими спомени.

Хотел Зевс предлага ниски цени. При резервация от сайта или директно запитване на телефон, получавате отстъпка. При настаняване на група изготвяме изгодни оферти.

Ние ви предлагаме комфортна и приятелска атмосфера, отлично обслужване, високо качество на всички предоставяни услуги, изискано меню и вкусна храна, гарантирано най-добра цена!

За гостите на хотел и ресторант Зевс през зимата на 2020 година беше извършена реновация, за да предоставим на нашите гости и клиенти по- качествен продукн, удобство, комфорт, чистота и уют.

Защита на лични данни:

При регистрация на гостите на хотела се изискват единствено три имена и рождена дата. 

Общи условия и политики на хотела

- За сигурна резервация е необходимо капариране на заявената стая по банков път- сума на първа нощувка.

- Анулация 10 дни преди датата на настаняване е с възвращаем депозит 

- Анулация 3 дни преди датата на настаняване е без възвращаем депозит 

- Настаняване между 12-14 часа

- Освобождаване- 10 часа 

- Допълнителният престой в стаята се заплаща по 5лв на час 

Забравени вещи в хотела

- Клиентът е длъжен да осигури логистична фирма, която да вземе нещата от хотела и да ги достави до посочния от него адрес. 

Семинари, бизнес срещи, фестивали, състезания, детски лагери,Рожденни дни,Юбилеи,Сватби,Кръщене,Кетъринг,Доставка на храна по домове и офиси

Хотел Зевс Поморие е предпочитано място за бизнес срещи на южно Черноморие. Хотелът е домакин на семинари, тим билдинги, тематични и клубни срещи. Хотелът предлага нощувка и изхранване на участници в местни и международни фестивали, местни и международни състезания, детски лагери.

Хотелът осигурява за ползване на аудио и визуална техника и WI-FI.

Предоставяме отделна самостоятелна зала за семенари и презентации с WI-FI с 70 места.

При директно свързване с хотела груповите настанявания получават отстъпка.