Почивка в хотел Зевс

Ако искате да почивате или прекарате вашата ваканция на българското Черноморие - хотел Зевс Поморие е прекрасен избор. Хотелът има отлично месторождение – намира се в стария град, непосредствено до центъра и само на 5мин път пеша от плажа. От центъра започва дълга пешеходна зона обградена с магазини и заведения. Централният пейзаж на Поморие е добре оформен с много цветя и места за отдих. До центъра се намира кей с пристанище, от където започва морската алея.

Плажната ивица на Поморие е хубава и голяма. Плажовете са два – източен и южен. Те са добре поддържани и чисти. Имат обособена платена и свободна зона. Покрити са с хубав пясък.

В свободното си време гостите на хотел Зевс и посетителите на Поморие могат да разгледат забележителностите на града, да посетият местните винарни и опитат произвежданото там вино.

За тези, които искат да подобрят здравословното си състоене, могат за съчетаят почивката с калолечение. Хотел Зевс предлага изгодни нощувки за желаещите да проведат лечение в града.

Плаж хотел Зевс

Източен плаж

Източният плаж е централният плаж на Поморие. Намира се от източната страна на полуостров Поморие. Дълъг е 8км, като на юг достига до Ахелой. Това е най-дългата плажна ивица в този район. Плажът е просторен и чист. Носител на престижната награда „Син флаг“. Хотел Зевс се намира само на 5мин път пеша от централния плаж. По дължината на плажа има няколко заведения, които предлагат свежи напитки. Предпочитано място е бар „Вагабонд“. Там посетителите могат да се насладят на хубави коктейли и вкусна храна. За любителите на водните спортове и за търсачите на силни усещания, на плажа се предлагат джетове, водни ски и разходка в морето.

Краят на източния плаж на Поморие граничи с Поморийското езеро. Тази зона на плажа е много красива и неохраняема. Пясъкът е черен на цвят, защото съдържа железни окиси. Там ходят туристите, които правят калолечение на открито и тези, които предпочитат усамотените плажове.

Централният плаж на Поморие е един най-известните по българското Черноморие. Много посещаван е както от българските, така и от чуждестранните туристи.

Южен плаж

Този плаж е по-малък от източния плаж на града. Плажът е чист и хубав. Намира се на по-голямо разстояние от централната част на град, но е близо до автогарата. Плажът е охраняем с платена и свободна зона. От хотел Зевс може да се стигне с кола или пеша по крайбрежната алея.

Контакти

гр. Поморие
ул.Г.С. Раковски № 9
Рецепция от 00:00 до 24:00

e-mail: office@zeus-hotel.com

За резервации:
тел.рецепция 0596 22770 от 8.00-17.00ч.
GSM +359 888 866 174

Партньори

  • booking-logo-sm.pngBooking.com
  • grabo-logo.pngGrabo.bg

Ротари клуб Поморие

rotary-logo-blue-gd-rgb.jpg

Среща на клуба в ресторант Зевс, понеделник, 18:30 часа

Уеб сайт на Ротари клуб Поморие www.rotarypomorie.org

Тематични срещи

Хотел Зевс организира тематични срещи, бизнес срещи и семинари с 10% отстъпка.

Партнираме на следните организащии:

bdzp logo.jpg

Българско дружество за защита на птиците http://bspb.org/