Премини към основното съдържание

За хотела

hotel-zeus-photo-01-34.jpg

Хотел Зевс Поморие е построен през 2006-та година. Хотелът е пететажен с модерна архитектура и фасада с бели колони в гръцки стил. Интериорът на хотела е стилен и модерен, в меки и топли цветове, с много зеленина, което допринася за пълноценна почивка и отдих на посетителите.

Хотелът е издържан в меки и топли цветове, с много зеленината, които допринасят за пълноценна почивка и отдих на туристите.

Хотел Зевс Поморие предлага на своите гости:

  • 2 фамилни апартаменти;
  • 3 апартаменти за двама;
  • 1 студио;
  • 22 двойни стаи с изглед на тиха градска улица и 2 от тях изглед  на море;
  • 5 двойни стаи делукс с изглед на тиха улица;
  • 4 единични стаи.

Стаите са реновирани през 2017 година. Те са уютни, обзаведени с вкус и желание да доставят удоволствие и релакс на своите посетители.

Хотел Зевс Поморие има голям ресторант за 120 места и лоби бар с 20 места. Хотелът разполага с асансьор на всеки етаж, централна климатизация, безплатен Wi-Fi интернет, платен сейф на рецепция 2 евро за 24 часа и румсервиз. Разполага с една вътрешна открита лятна тераса за релакс.

Хотел Зевс единична стая

Единична стая

Хотел Зевс двойна стая

Двойна стая

Хотел Зевс двойна стая делукс

Двойна стая делукс

Хотел Зевс студио

Студио

Хотел Зевс апартамент

Апартамент за двама

Хотел Зевс фамилен апартамент

Фамилен апартамент

Хотел Зевс лоби

Лоби бар

Ресторант Зевс

Ресторант Зевс

Почивка и отдих

Хотел Зевс е идеален за лятна почивка на Българското черноморие. Спокойно и прекрасно място за семейна почивка на море, като за децата се осигуряват допълнителни легла и кошари. Хотелът предлага романтична почивка за двама с незабравими спомени.

Хотел Зевс предлага ниски цени. При резервация от сайта или директно запитване на телефон, получавате отстъпка. При настаняване на група изготвяме изгодни оферти.

Ние ви предлагаме комфортна и приятелска атмосфера, отлично обслужване, високо качество на всички предоставяни услуги, изискано меню и вкусна храна, гарантирано най-добра цена!

Семинари, бизнес срещи, фестивали, състезания, детски лагери

Хотел Зевс Поморие е предпочитано място за бизнес срещи на южно Черноморие. Хотелът е домакин на семинари, тим билдинги, тематични и клубни срещи. Хотелът предлага нощувка и изхранване на участници в местни и международни фестивали, местни и международни състезания, детски лагери.

Хотелът осигурява за ползване на аудио и визуална техника.

При директно свързване с хотела груповите настанявания получават отстъпка.

hotel-zeus.jpg